donderdag 15 juni 2017

Standaard gezondheid tips :
     

daar lief mens ,

Ik ken een Bioresonantie/natuur therapeut in Den Haag waar ik een goede verstandhouding mee heb , hij is ook goed wakker en in zijn bewustwordingsproces en hij bestudeert alle vormen van Orginatieve geneesleer met gerichte voedingstherapie en zelfzorgvoedingssupplementen en hij komt met een simpele tip die in een eenvoudig te begrijpen concept verpakt tot ons komt ,   en tja de reguliere Pharmamaffia vertegenwoordigers doktoren praten ons ook angst en ziekten aan en daar worden we wellicht nog het meeste ziek van als we daar met ons bewustzijn op anticiperen of zoals Mireille Mettes van de Mir methode het vertaald : Artikel: Diagnose-shock kan je ziek maken.
Wat deed het met je toen je een diagnose hoorde. Schrok je? Kwamen de woorden hard binnen? Een diagnose kan een 'nocebo'-effect hebben. Een negatief effect op jouw ziekte-verloop. Lees wat je hier met de MIR-Methode aan kan doen : http://www.mirmethode.nl/diagnose-shock/?utm_source=wysija&utm_medium=email&utm_campaign=Nieuwsbrief+7+juni+2017
, hier die tip van die therapeut uit den Haag : 

Veel chronische ziekten en mentale klachten hebben een oorzaak in de darmen
Sterker nog! Het blijkt dat 99,9% van alle aandoeningen in de darmen beginnen. En dit proces kan tientallen jaren duren. Zelfs kanker kan niet ontstaan zonder lichamelijke verzuring en een doorlaatbare darm te hebben. Dit zegt ook Dr. Axe in zijn boek "Eat Dirt".
In mijn praktijk test ik daarom al jaren mijn cliënten standaard op een doorlaatbare darm (lekkende darm). zie voor lekke darm testen deze volgende websites met vragenlijsten voor lekkende darmtest : Zoek dan ook via de privacy vriendelijke zoekmachine www.ixquick.com en
als je dan " lekkende darmtest vragenlijst " in typt kom je dit soort
volgende websites tegen die mij weer op mijn voedingsintolerantie
wijst vanwege mijn "autistische darmstoornis" :
http://hayobol.nl/natuurgeneeskunde/de-lekkende-darm/vragenlijst-lekkende-darm/
En :
http://goedgezond.info/2015/03/17/een-lekkende-darm-wat-is-het-en-hoe-genees-je-het/
En :
http://www.lekkendedarm.nl/

Wat is jouw score ? 

Het succes en de resultaten laten voor zichzelf spreken.
Zie hieronder de oneindige lijst met aandoeningen die afkomstig zijn van o.a. een doorlaatbare darm en/of een spijsvertering die uit balans is. Het maakt dus niet uit wat je hebt/had , je kunt het via de darmen oplossen met o.a. het 'Gaps dieet'.
Het grote struikelblok bij de meeste mensen is dat ze hun 'natje en hun droogje' niet willen opgeven om gezonder te worden omdat hun comfort voedsel die nutritionele en emotionele waarde leegte probeert op te vullen die ze niet in zien . Tja daar is helaas geen oplossing voor. Je zult een cirkel moeten doorbreken om gezonder te willen worden. Vaak ontbreekt ook de kennis en het inzicht om via een relatief simpele aanpak gezond te kunnen worden. De reactie is vaak: "ja maar waarom weet de dokter dit niet dan!? Dan hadden ze mij dit toch allang geadviseerd!?"
Bij deze alsnog een poging voor de onwetenden om zichzelf te verdiepen in de darmen. Koop het boek en doe er je voordeel mee zou ik zeggen. Je kunt het nog zelf doen ook. Als het niet simpel genoeg is, is het niet to the point zei Einstein al.

Succes!

Ron


http://www.gapsboek.nl
GAPS Boek - Nederlandse vertaling
www.gapsboek.nl
Het GAPS boek is de afgelopen jaren in 9 talen vertaald en nu ook in het Nederlands verkrijgbaar.

http://mijngezondedarmen.nl/gaps-dieet

Veel chronische ziekten en mentale klachten hebben een oorzaak in de darmen. In je darmen zit het grootste deel van je immuunsysteem. En de miljoenen hersencellen (neuronen) in je darmen communiceren met heel je lichaam, ook je hersenen. Daarnaast zit een een heel ecosysteem van micro-organismen in je darmen; je darmflora. Als dit ecosysteem in balans is, produceert het voedingsstoffen voor je en speelt het een belangrijke rol in je immuunsysteem. Als je darmflora uit balans is, produceert ze gifstoffen en ondermijnt het immuunsysteem.

Dr. Natascha Campbell-McBride werkt al jaren vanuit deze wetenschap. En met succes! Duizenden mensen hebben dankzij haar kennis hun gezondheid weer teruggevonden, zowel lichamelijk als mentaal. Wereldwijd werken inmiddels meer dan 500 therapeuten en artsen met haar methode. Haar boek ‘Gut and Psychology/Syndrome’ (GAPS) is een bestseller in verschillende gezondheidscategorieën bij zowel Amazon in de VS als het Verenigd Koninkrijk en nu ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Meer en meer onderzoek laat zien dat een verstoorde darmwerking en daarmee een verstoord immuunsysteem aan de basis ligt van veel ziekten en klachten. Het GAPS dieet boek is dan ook interessant voor iedereen die graag meer wil weten over darmgezondheid. Het boek is speciaal interessant voor 4 groepen mensen:

1) Iedereen die te maken heeft met klachten en aandoeningen die met het functioneren van je hersenen te maken hebben, zoals:

Autisme
ADHD
ADD
Dyspraxie
Dyslexie
Schizofrenie (psychosen)
Depressie
Migraine
Etc.

In het boek staan twee aparte hoofdstukken over epilepsie en eetstoornissen, zoals anorexia en boulimia.

2) Iedereen met klachten en ziekten die te maken hebben met een verstoord immuunsysteem, zoals:

Eczeem
Astma
Allergieën en voedsel-overgevoeligheid
Hooikoorts
Etc.

3) Iedereen met darmklachten en darmziekten, zoals:

Prikkelbare Darm Syndroom (spastische darm)
Chronische diarree
Verstoppingen (obsitaptie/constipatie)
Ziekte van Crohn
Colitis Ulcerosa
Coeliakie (vooral als je niet voldoende herstelt op een glutenvrij dieet)
Lekke darm (leaky gut)

4) Iedereen met een auto-immuunziekte of een ziekte met een sterke auto-immuuncomponent, zoals:

Reuma: verschillende soorten, denk aan ziekte van Bechterew, syndroom van Sjögren, Reumatoïde Artritis, fibromyalgie, etc.
Psoriasis
Blaaspijnsyndroom
Diabetes type 1
Endometriose
Ziekte van Grave
Hashimoto’s
Lupus
Ziekte van Lyme (chronisch)
Ziekte van Menière
MS
PANDAS
Vitiligo
Etc.


Op je gezondheid ! Groet van Sandro ! ❤ 😇

Geen opmerkingen:

Een reactie posten